اگر این سوال رو از آقایون بپرسید اکثرشون می گن : “قطعاً مردها بهترن ، زن ها خیلی آروم و با طومانینه و اغلب مثل ماست ! رانندگی می کنن و پشت فرمان خیلی دیر تصمیم می گیرن که چه کاری باید انجام بدن. «اونها خیلی اعصاب خورد کنن» ” و البته اگر این سوال رو از خانوم ها بپرسیم میگن : “خوب معلــوم است زن ها بهترند. مردها موقع رانندگی خیلی عجولند و همش از بین ماشین ها ویراژ می دن و لایی می کشن؛ انگار دارن سَر می برن. «اونها خیلی اعصاب خوردکنن» “
و کلی استدلال های عجیب و غریب و گاهی منطقی برای اثبات بهتر بودن خودشون و ضعف جنس مقابل . امـّــا ببینیم آمار و ارقام چی می گن ؟
- در ۷۷ % از تصادفات منجر به فوت ، راننده مرد بوده است .
- ۶۸ % خانم ها سابقه تصادف دارند و حال آنکه این عدد برای آقایان ۶۴ % است .
- آقایان ۳٫۴ برابر خانم ها مرتکب تخلفات حادثه ساز شده اند.
- در اکثر تصادفاتی که مقصر آنها خانمها بوده اند خسارات وارده جزئی بوده ولی در طرف مقابل اغلب اوقات احتیاج به کروکی پلیس بوده است .
نتیجه ای که از این عددها گرفته میشه از دید خیلی از دوروبری هایم خنده دار و غیرواقعیه ، می گن این عددها رو از کجا آوردی؟ نشستی فکر و خیال کردی؟ اصلاً این آمار مربوط به ایران نیست و از این حرفا.
بعضی از حرفهاشون هم درسته ها ؛ ولی چیزی که درست تره اینه که این آمار و ارقام نظر هیچ بنی بشری رو عوض نمی کنه و همگان همچنان به رأی قبلشون پا فشاری کنن و این مطلب هم هیچ دردی از فرهنگ بی فرهنگ ترافیک ما دوا نمی کنه و زین بعد هم هر روز شاهد خلق صحنه های خارق العاده – مثل راننده ای که تمام استعداد مادرزادی و توان رانندگیش رو بکار گرفته بود که از یک آمبولانس آژیر روشن سبقت بگیره – هستیم که فقط فقط دور و اطراف خودمون میشه پیدا کرد.
تمام آنچه تا الان خوندید مهم نیست ، حرفم با اونایی که قصد دارن راننده بشن ؛ مهم اینه که تو این دوره زمونه وقتی دارین رانندگی می کنید علاوه بر اینکه باید مراقب باشید به کسی نزنید ، باید مراقب این هم باشید که کسی بهتون نزنه!
همین.
نظرات شما عزیزان: